Imre’s uitgebreide teaching, is vastgelegd op meer dan 4,500 audio en video opnamen en beslaat vrijwel het hele spectrum van Spirituele uitingen en stromingen die in de wereld te vinden is.

Onderaan deze pagina vind je een aantal speciaal geselecteerde audio-lezingen, die je kunt beluisteren. We hopen dat deze lezingen je meer inzicht geven over het Spirituele Pad in het algemeen, je kunnen helpen bij vraagstukken over de betekenis van het leven en kennis geven over de veranderingen die zich op dit moment op wereldschaal voltrekken.

Je vindt hier ook een aantal meditatietechnieken die je zelf thuis kunt beoefenen. Deze zijn zo ontworpen dat ze je kunnen helpen bij je innerlijke zoektocht naar de betekenis van het leven en je bewustzijn naar een hoger niveau kunnen brengen. Je maakt op die manier ook gemakkelijker contact met de nieuwe energieën die nu invloed beginnen te hebben op onze Aarde en de hele mensheid.

Persoonlijke Ontwikkeling
Meditatietechnieken, Chants en Invocaties
Planetaire Transformatie

IMG_7481 - Version 2

Planetary transformatie is al aan de gang. Veranderingen begonnen in de innerlijke werelden van de afgelopen 200 jaar (de Nieuwe Hemel) zijn al manifesteren en zal blijven doen voor de komende 200 jaar (de Nieuwe Aarde). Hoe we reageren op deze veranderingen zal het menselijk lot, dat is niet een toevallige ding, maar wat we er zelf van maakt te beslissen.

Imre Vallyon, uit zijn boek The New Heaven & The New Earth