De Foundation for Higher Learning (FHL) is nauw verbonden met Sounding-Light Publishing.

Sounding-Light Publishing heeft als missie om al het materiaal van Imre Vallyon (geschreven en audiovisueel) te publiceren voor al diegenen die affiniteit voelen met het veld van Universele Wijsheid en Kennis dat vele disciplines omvat.

Een team van vrijwilligers in Australië, Europa en Noord-Amerika houdt zich bezig met de productie van deze publicaties. Het meeste werk wordt gedaan door mensen die diep verbonden zijn met Imre en de FHL, waardoor de authenticiteit van het materiaal kan worden bewaakt en de hoogste kwaliteit kan worden gegarandeerd. Sounding-Light Publishing houdt ook een archief bij van manuscripten, transcripties en opnames van Imre’s werk, die een waardevolle bron zijn voor toekomstige projecten

  978-0-909038-63-29780909038663-Perfect TheNewHeavenAndTheNewEarthWeb72dpi jurney_within_origthe-new-planetary-reality-newperf6.000x9.000.indd

Imre Vallyon heeft verschillende inspirerende boeken op zijn naam staan, zoals The Magical Mind, the Divine Plan, The Sedona Talks, Heart to Heart Talks en the Art of Meditation (in het Nederlands uitgebracht onder de titel De Kunst van Meditatie). Zijn meest recente werken zijn Planetary Transformation, The New Planetary Reality, The New Heaven & The New Earth en The Warrior Code (in het Nederlands uitgebracht onder de titel De Code van de Krijger).

Imre’s magnum opus is Heavens & Hells of the Mind. Dit is een indrukwekkende verhandeling over het Menselijk Bewustzijn en de Wijsheidwetenschap, en geeft een compleet beeld van het hedendaagse spirituele leven. Dit omvangrijke werk is bijeengebracht in een mooie vierdelige set, die bestaat uit 14 delen en 72 hoofdstukken. De boeken bevatten gedetailleerde illustraties, definities, sidebars, uitgebreide kruisverwijzingen en een lexicon met begrippen afkomstig uit de esoterie en heilige talen.

In boek I worden de basisprincipes van de Spirituele Kosmologie beschreven. Dit deel verschaft de lezer diepgaande innerlijke kennis met betrekking tot de Mensheid, God en het Universum; daarnaast worden enkele belangrijke implicaties voor onze hedendaagse wereld toegelicht. Met deze kennis als achtergrond, brengt boek II de leer en praktijk van zes grote spirituele tradities tot leven: die van Yoga, Christendom, Zen, Soefisme, Tantra en de School van de Spirituele Krijger. Boek III richt zich op de Wetenschap van Meditatie en het Spirituele Pad in het huidige Watermantijdperk. Dit deel biedt een serie praktische methoden en inspirerende richtlijnen. Boek IV bevat een uitgebreide index en lexicon.

Voor zijn vierdelige werk Heavens & Hells of the Mind werd Imre Vallyon in 2008 bekroond met de eerste prijs in de prestigieuze ‘Ashton Wylie Charitable Trust Awards’. In het filmpje hieronder kun je zien hoe Imre de prijs in ontvangst neemt. Daarnaast ontving Imre in 2009 een gouden medaille voor Heavens & Hells of the Mind in de ‘Living Now Book Awards’.

Voor meer informatie:

Sounding-Light Publishing
Heavens & Hells of the Mind
Catalogus
Gratis downloads